Jäsentiedote 1/2021

vuosikokous lyhyesti

Esitettiin tilikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto kuluneelta tilikaudelta. Hyväksyttiin tilit ja vahvistettiin tilinpäätös. Myönnettiin tili- ja vastuuvapaus johtokunnalle ja muille tilivelvollisille.

Valittiin puheenjohtajaksi Markku Heiskanen.
Hallituksen erovuorossa oli: Ville Toivanen, Antti Kosonen ja Jani Matikainen. Jani Matikainen ja Lasse Juvonen ilmoitti, etteivät jatka hallituksessa. Hallitukseen valittiin 2-vuotis kaudelle Ville Toivanen, Antti Kosonen ja Hannu Lappalainen. Lasse Juvosen tilalle valittiin 1-vuodeksi Anssi Kekkonen. Koska Markku Heiskasesta tuli puheenjohtaja, hänen tilalleen hallitukseen valittiin vuodeksi Juha Hirvonen.

Valittiin jaostoille puheenjohtajat ja jäsenet.

Valittiin toiminnantarkastajiksi Mika Lappalainen ja Jussi Hämäläinen. Valittiin varamiehiksi Tero Ronkainen ja Jouko Kähkönen.

Määrättiin liitymismaksuksi 400€, josta 200€ maksettava koejäseneksi valittaessa ja 200€ varsinaiseksi jäseneksi valitsemisen
yhteydessä. Määrättiin jäsenmaksuksi 70€, lepäävän jäsenen jäsenmaksu 50€, toimimattomuusmaksuksi 100€ ja huomautusmaksuksi 10€.

Päätettiin maksaa puheenjohtajalle 200€, sihteerille 200€ ja rahastonhoitajalle 100€ kulukorvauksia sekä tilitoimistolle laskun mukaan tilien ja tilinpäätöksen laatimisesta.

Myönnettiin ero yhdistyksestä kahdelle jäsenelle.

Päätetiin yksimielisesti valita 5 henkilöä yhdistyksen koejäseniksi.

Käsiteltiin yhdistyksen uudet säännöt toiseen kertaan. Yhdistyksen säännöt laitettu hyväksyttäväksi patentti- ja rekisterihallitukseen. Säännöt ovat voimassa.

Hallituksen järjestäytyminen

Puheenjohtaja Markku Heiskanen, varapuheenjohtaja (ja rahastonhoitaja) Hannu Lappalainen, Sihteeri Ville Toivanen. Hallituksen jäsenet: Heikki Immonen, Anssi Kekkonen, Antti Kosonen ja Juha Hirvonen.

Kesäkokous järjestetään 15.8.2021 klo.15.00 Hallitus kokoontuu klo.13.00.

Nuolukivet sijaitsevat nylkyvajan päädyssä.
Koronavirustilanteen vuoksi asiat voivat muuttua. Hallitus tiedottaa, jos päivämäärät muuttuvat tai kilpailuita perutaan.

Kilpailut

Hirvenjuoksu-cup: Ahvenisen ampumaradalla 2.6, 16.6, 30.6, 14.7 ja 28.7 klo.18.00. Kolme tulosta lasketaan.
Osallistumismaksu 10€/kilpailu. Kaikilla 4 etäisyyden arviointia (1p/m miinusta)

Seuranmestaruus hirvenjuoksu: Ahvenisella 28.7 järjestettävän hirvenjuoksu-cupin osakilpailun yhteydessä.

SML-Cup: Ahvenisen Ampumaradalla 9.6, 23.6, 7.7, 21.7, 4.8. 3 parasta tulosta lasketaan. Osallistumismaksu
10€/osakilpailu.

Seuranmestaruus metsästysammunnat lauantaina 15.8 klo.9.00. Lajeina Luodikko, Hirvi ja Haulikko. (ajoissa paikalle)

Enon hirvimestaruus: Ahvenisen ampumaradalla 25.9. klo. 10.00 alkaen. Ampumajaosto hoitaa järjestelyt. Talkoolaisia tarvitaan myös tämän järjestämiseen.

Talkoot:

Erämaja talkoot: Lauantaina 15.5. klo.10-15.00. kokoonnutaan erämajalle. Siivotaan paikkoja ja tehdään pihatöitä.
Tarjolla kahvia ja makkaraa.

Ampumarata-talkoot: Lauantaina 22.5. klo.10-15.00. Kokoonnutaan ampumaradalle. Katsotaan työt ja tehdään ne pois. Tarjolla kahvia ja makkaraa. Lapioita ja kottikärryjä mukaan. Ampumapaikan oikaisu, puuliiterin teko ja taulun uusinta.

Viikko talkoot: Tiistaina 25.5 ja 1.6 klo 18.00 alkaen. Kokoontuminen ampumaradalla. Hallitus ilmoittaa talkoiden jatkosta, jos niitä tarvitaan.
Aktiivista osallistumista toivotaan! Koejäsenten osallistuminen on enemmän kuin suotavaa. Omia työkaluja mukaan! Valtioneuvoston asettamia koronarajoitteita noudatetaan yhdistyksen toiminnassa. Talkoissa ja muissa hommissa muistettava pitää välimatkaa. Mahdollisista lisätalkoista tiedotetaan s-postilla, tekstiviesteillä ja WhatsAppissa.

Yleistä

Muistakaa päivittää sihteerille mahdollisesti muuttuneet yhteystietonne

Sihteeri